Bun venit pe Forumul Andrei

Daca vezi aceasta pagina inseamna ca nu ai cont sau nu esti logat.
Daca doresti doar sa vizualizezi forumul poti apasa pe "x-ul" din dreapta si acesta imagine nu va mai fi afisata.

Pentru o vizualizare cat mai buna a acestui forum recomandam
8
Va uram o zi buna in continuare si o navigare cat mai placuta pe acest forum !


   
AcasaSustineFAQInregistrareConectareCautareCalendar
TwitterLegile lui Murphy

Navigare :: Divertisment :: Bancuri , culmi , maxime...
AutorMesaj
 George130
avatar
Rang: Prieten

Respetarea regulilor 100%

MesajSubiect: Legile lui Murphy Dum Oct 31, 2010 2:17 pm  
1. Pentru a fi popular, dă-le oamenilor vești bune despre obiceiurile lor proaste.2. În orice bază de date, cele care par evident corecte vor conține erori.3. Este firesc pentru o virgulă zecimală să fie așezată greșit.


4. O eroare care se poate strecura într-un calcul se va strecura acolo și astfel încît să aducă cel mai mare prejudiciu întregului calcul.5. Dacă un experiment reușește din prima, înseamnă că ceva nu ai făcut bine.6. Tehnologia este dominată de două feluri de oameni: cei care înțeleg ceea ce nu conduc și cei care conduc ceea ce nu înțeleg.7. Substanțele necesare pentru experimentul de ieri trebuie comandate nu mai tîrziu de mîine la prînz.8. Pentru fiecare doctor (care are doctoratul), există un alt doctor (care are doctoratul), egal și de sens opus. Astfel se explică de ce este atît de ușor să găsești experți care să se contrazică total unii pe alții.9. Un istoric competent poate demonstra că orice eveniment care s-a produs era inevitabil.


10. Dacă un om de știință crede că cercetarea ta este mai importantă decît a lui, va abandona ceea ce făcea el și se va apuca de ceea ce faci tu.11. Dacă experimentul a reușit, înseamnă că ai folosit un echipament defect.12. Cînd un savant distins, dar în vârstă, afirmă că ceva este posibil, are întotdeauna dreptate. Cînd el afirmă că ceva este imposibil, e foarte probabil că el greșește.13. Singurul mod de a descoperi limitele posibilului este să mergi dincolo de ele, către imposibil.14. Orice tehnologie suficient de avansată se apropie de magie.


15. Fiecare problemă rezolvată generează (cel puțin) o problemă nerezolvată.16. Un experiment trebuie considerat reușit dacă nu mai mult de jumătate din date trebuiesc înlăturate pentru a corespunde teoriei date.17. Ceea ce contează cu adevărat este numele pe care reușești să-l impui faptelor și nu faptele în sine.18. Oamenii vor accepta cu mai multă ușurință ideea ta dacă le spui că primul care a avut-o a fost Benjamin Franklin.19. Dacă nu poți măsura ieșirile, măsoară intrările.20. Productivitate = (Numărul secretarelor * viteza maximă dactilo) / Numărul savanților.
O caracteristică a acestei ecuații este că atunci cînd numărul oamenilor de știință este zero, productivitatea devine infinită.


*Scrie romaneste
*Sterg mesajele inutile sau scrise cu CAPS
*Nu fa spam
*Linkurile relevante în context sunt binevenite.

Transferul se face din contul dumnevoastra de Paypal
Copyright © 2008-2014 Forumul Andrei. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii
Aspect creat si codat de Alexandru Miron & Nick

.